Thursday, March 17, 2011

..........hahahahhaha.......

ellO n assalamualaikum!!!!!!!!!!!!!!!
ari nie aku ada 2 situasi d'mana aku rasa hepi n sedih....
ok,first kita citer yg sedih dlu erk????
my manager ari nie kena serangan jantung pagi tadi,sO nOw ada kat hOspital manjung...aku masih belum berkesempatan melawatnya..tapi menurur rakanku kemungkinan akan d'bawa ke specialist d'ipOh...
jauh laplak nk g melawat....
hOpe my QA manager mr.ari cepat sembuh............
nOw kiter citer hepi plak yer.......entah la x tau naper aku hepi ari nie...
hubungan aku n kawan aku dh Ok...dh x gaduh lagi cOz kami memg x leh gaduh la...
lau gaduh pun sekejap jer...bila jumpa mesti nk bersembg n bergOsip...
pasni x nak sOmbOng2 lagi....hahahahahahha :)

1 comment:

  1. huh..keje stress sgt kot smpi sakit jantung tu

    ReplyDelete