Wednesday, December 1, 2010

ntah ape2 ntah......

baru2 nie adk aku bg tau sitam (kucingku) x balik makan...eemmm alahai mna la peginya sitam nie cOz dia x penah jln jauh2 pun...kene langgar ker???kakak aku nk nangis bila husben dia ckp mcm ada kucing kena langgar je kat tepi jln umah aku.paginya tgk tepi jln kat umah aku x dak pun tanda2 kucing ada kena langgar...x tau la mna sitam menghilang...
hari nie dh 3 ari sitam x balik,maknanya memg hilang la dia...sOdih gak aku!!!!!!huahuahua..
pejam celik - pejam celik dh sampai ujung taun dh....cepat jew setahun berlalu rasa mcm baru jew sambut new year nie dh nk sambut new year la....azam kOrunk semua dh tercapai ker????atau lum tercapai lg??






p/s : sebenarnya tajuk aku x dak kna mengena pun ngan entry aku nie =p

Saturday, November 27, 2010

musim cuti sekolah bermula....

Bila samapai jew cuti sekOlah kita dh bOleh agak dh mesti musim nie jugak la musim Org kawen....termasuk la juga beberapa Org member facebook aku merangkap kawan masa sekOlah....TAHNIAH kepada kawanku MASDIANA & suaminya EHSAN.mOga kekal hingga ke akhir hayat.
amin !!!!!!!!!!!
d'sini aku letakkan beberapa keping gambar d'sekitar perkahwinan mereka.
aku dan beberapa orang member yg sempat memeriahkan majlis DIANA & EHSAN....

 tersenyum bahagia pasangan nie...SELAMAT PENGANTIN BARU!!!

 Bergambar kenangan bersama pengantin....

KTM (Kuda.Toto.Maknum.)

Pernah dengar makna KTM selain Keretapi Tanah Melayu x??????K = kuda.T = toto.m = maknum..tOntOn la cerita yang paling hangat di panggung sekarang nie NGANGKUNG....aku dah tengOk dh masa first show...memg gempak la citer nie...selalu aku gi wayang jarang full tapi kali nie memang full.bayangkan pukul 11pm punya show tiketnya pukul 9 dh sold out.....
Cerita nie comedi seram yg diselitkan unsur nasihat supaya jangan la kita bermain judi kerana selain ianya salah d'sisi agama.sO saya syorkan anda tengok la citer NGANGKUNG ini....

video

Tuesday, November 23, 2010

alahai dOdOl....

kelmarin wak2 singgah kat kedai abg ipar aku,ada la tengok dOdOl..
dlm ati tingin gak nk bli tapi x jadik plak cOz takut x sOdap...
pagi nie waktu g kat meja my exec nampak ada dOdOl(membr aku bru blik rayer aji kat klantan sO dia bg kat exec aku),terliur la plak.dlm kepala trus ingat ptg nnt nak suruh akak aku g tau husben dia bawak alik dOdOl yg ada kat kedai(lau belum habis d'jual la)..
tup..tup..tengah aku dok sebOk failling certificate of calibration,my exec dtg kat aku cakap "nah ambik dOdOl"...
wOw!!!!dapat gak aku mkn dOdOl..=)

eLLoooo...........

salam perkenalan di alam maya...
mcm x cayer jew yg aku la nie dh ada blog sndri....
hehehehehe..sajew nk try.